Routebeschrijving Landgoed Zonnestraal

Routebeschrijving Landgoed Zonnestraal is per auto bereikbaar via zowel de A1, de A2 als de A27. Ook via het openbaar vervoer kunt u Zonnestraal goed bereiken. In deze routebeschrijving treft u de verschillende mogelijkheden aan om op Landgoed Zonnestraal te komen. 

Vanuit Utrecht A27 richting Hilversum/Almere: afslag Hilversum. Bij stoplichten linksaf richting Loosdrecht. U rijdt nu op de Diependaalselaan, die u ongeveer drie kilometer blijft volgen. Bij de tweede rotonde gaat u linksaf de Loosdrechtseweg in, richting Loosdrecht. Bij de stoplichten rechtdoor en daarna direct linksaf (nog voor de volgende rotonde). U volgt de weg linksaf de Van Ghentlaan op. De eerste afslag rechts is de oprijlaan van Landgoed Zonnestraal. U volgt nummer 17. U kunt parkeren aan het einde van de oprijlaan, waar u aan de rechterkant het gebouw ziet liggen. 

Vanuit Amsterdam A2 richting Utrecht: afslag Vinkeveen/Hilversum. Doorrijden tot Hilversum. Bij de tweede rotonde rechtsaf de Loosdrechtseweg op, richting Loosdrecht. Bij de stoplichten rechtdoor en daarna direct linksaf (nog voor de volgende rotonde). U volgt de weg linksaf de Van Ghentlaan op. De eerste afslag rechts is de oprijlaan van Landgoed Zonnestraal. U volgt nummer 17. U kunt parkeren aan het einde van de oprijlaan, waar u aan de rechterkant het gebouw ziet liggen. A1 richting Amersfoort: afslag A27 richting Utrecht/ Hilversum. Afslag Hilversum nemen. Bij stoplichten linksaf richting Loosdrecht. U rijdt nu op de Diependaalselaan. Bij de tweede rotonde gaat u linksaf de Loosdrechtseweg in, richting Loosdrecht. Bij de stoplichten rechtdoor en daarna direct linksaf (nog voor de volgende rotonde). U volgt de weg linksaf de Van Ghentlaan op. De eerste afslag rechts is de oprijlaan van Landgoed Zonnestraal. U volgt nummer 17. U kunt parkeren aan het einde van de oprijlaan, waar u aan de rechterkant het gebouw ziet liggen. 

Vanuit Amersfoort A1 richting Amsterdam: afslag A27 richting Utrecht/ Hilversum. Daarna neemt u de afslag Hilversum. Bij stoplichten linksaf richting Loosdrecht. U rijdt nu op de Diependaalselaan Bij de tweede rotonde gaat u linksaf de Loosdrechtseweg in, richting Loosdrecht. Bij de stoplichten rechtdoor en daarna direct linksaf (nog voor de volgende rotonde). U volgt de weg linksaf de Van Ghentlaan op. De eerste afslag rechts is de oprijlaan van Landgoed Zonnestraal. U volgt nummer 17. U kunt parkeren aan het einde van de oprijlaan. 

Openbaar Vervoer Buslijn 104 rijdt naar Landgoed Zonnestraal vanaf Hilversum CS. Adres Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17 (zijstraat Van Ghentlaan) 1213 RH Hilversum 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑